Huset

Nyopført luksushus, 600 meter fra den dejlige sandstrand og tæt på indkøbsmuligheder i Badolato. Fra huset er en fantastisk udsigt over det ioniske Hav, olivenlunde samt bjergene.

 

Huset er tegnet af den romerske arkitekt Luciano Suriano og er bygget op ad en bakke som en del af et byggeprojekt med i alt 50 dobbelthuse. Huset ligger i privat have og rummer 110 m2 i to plan med tilhørende privatgarage i underetagen. Herudover kommer 37 m2 fordelt på terrasse samt altaner på 1. sal.

 

Indeholder 3 soveværelser, heraf 2 med dobbeltsenge, samt et soveværelse indrettet som børneværelse med soveplads til mindst 3 pers. (fuld sengelængde). Herudover dejligt lyst og åbent køkken/alrum og stue samt 2 badeværelser med brus. På den dejlige overdækkede store terrasse er der et rustikt og funktionelt udekøkken med grill.

 

Selve huset er fuldt indrettet med alt fra køkkenservice, opvaske- og vaskemaskine til TV og radio. Det eneste du skal medbringe er håndklæder.

 

Af fællesfaciliteter, som frit kan benyttes, findes swimmingpool og soppebasin, tennisbane samt amfi-teater.

Billeder

Det er muligt at spise indenfor, men vi sidder næsten altid ude på terrassen.

Børneværelset på 1. sal med plads til 3 pers. (fuld sengelængde) i køjesengen. Udsigt over havet og poolområde.

Oven på i det ene værelse er der et lille kontor-arrangement. Det kræver dog koncentration ikke at falde i staver over udsigten.

Soveværelset i stueetagen har også en dobbeltseng samt tilhørende badeværelse.

Det ene soveværelse på

1. sal med dobbeltseng og altan med udsigt til havet og poolområdet.

Sofa arrangement i stue hjørnet.

Fakta

Antal personer: 7 pers.

Soveværelser: 3

Størrelse: 110 m2

Byggeår: 2007

Opvaskemaskine: Ja

Vaskemaskine: Ja

Ovn: Ja

Grill: Ja

TV: Ja

Afstand strand: 600 meter

Afstand indkøb: 400 meter

Havudsigt: Ja

Swimmingpool: Ja

Rygning tilladt: Nej

Områdets historie

Historisk var Calabrien et af Middelhavets vigtigste knudepunkter for handel. Det var her grækerne plantede nogle af de første italienske vinstokke, da de i sin tid koloniserede kyststrækningerne.

 

I det 5. og 6. århundrede før vor tidsregning blomstrede regionen som en af de vigtigste græske kolonier i Middelhavet, og den holdt sin førerposition til det 3. århundrede, hvor romerne erobrede den. Siden har den aldrig igen genvundet sin styrke og velstand.

 

Calabreserne siger selv, at regionen egner sig til to slags mennesker. De indfødte og eventyrerne. Her er ingen paladser som i Nord- og Mellemitalien. Kunstskattene gemmer sig i små fattige landsbyer, og langs kysterne byder de fleste hoteller på senge med knirkende fjedre og badeværelser med tyndslidte viskestykker som håndklæder.

 

Rundt omkring i bjergene findes der oven i købet områder, hvor indbyggerne taler hybrid-sprog som for eksempel Griko, der stammer helt tilbage fra det 9. århundrede og er en blanding af græsk og italiensk.

Copyright © All Rights Reserved